Sparkling

Isabel Marant Bart

IMG_1100 kopiIMG_1078 kopi

Det var dette meget pæne, meget dyre, glimmer jeg teasede om. De er en fortolkning af Adidas’ Stan Smith kreeret af Isabel Marant, og jeg har længe kastet lange blikke efter disse sataner. Ikke mindst har jeg sat tålmodighed på prøve, da de i Isabel Marant butikken konstant har skulle løfte røret for at høre på en ivrig sekstenårig. De skal styles med masser af denim, tanks samt en fin hat på hovedet for et sommer præget look.

Sparkly but very expensive – these were the glimmer, I teased you about! They’re all about the nineties – white tennis shoes mixed with a little red. I’m honestly just looking forward to wear them with lots of denim, tanks and a cute hat on top of my head! I feel like, summer just came a lot closer. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparkling