Kirstin Liljegreen by Oliver Stalmans for Elle Denmark April

En date i København

Skal du på ferie i København, eller er du bare træt af de vante omgivelser, træder jeg meget gerne til med nogle tips – det bliver dog lidt af en rundtur. Her er mit bud på nogle af byens skjulte perler. Travelling in Copenhagen or just sick of you neighborhood? Then I’m more than willing to scratch down some favorites – but just prepare yourself for a little walk. Here’s some of the city’s hidden pearls.

1723033_272366242918929_947276549_nRyesgade 76, 2100 København Ø. La Esquina er et af de steder, jeg holder mest af at være. Hvis vejret tillader det, kan man nyde kaffen i solen, ellers er der et hyggeligt, hipster miljø og fin betjening i caféen. La Esquina is one of the places, I fancy the most spending my time at. Enjoy the coffee in sunshine (if the weather allows) or the cozy, hipster environment inside the café. 917076_695130477218452_404507690_nGl. Hovedvagt, Kastellet 1 2100 København Ø. Når man nu forholder sig på Østerbro, kan man nemt aflægge et besøg på Kastellet med de fine omgivelser. I recommend spending some time at Kastellet as well – due to the fact that your located at Østerbro neverthelesses, but you are also facing beautiful sorroundings. eurowomantheempressionistaPhotocredits: The impressionista & Eurowoman.

Elmegade 21, 2200 København. Jeg står og balancerer lidt ved tanken om, at jeg kan stå fast ved min egen påstand, hvordan Acne Archive skulle være gået ubemærkede hen – butikken var fyldt til randen af Acne klædte københavnere, der straffede alt sort med Acne i nakken, ved åbningsdatoen. Den er et besøg værd! I’m balancing a bit about my claim here, is Acne Archive by fact hidden? Acne Archive was full of danes dressed in Acne clothing, punishing everything black with an Acne label, at the opening. Well, it’s worth a visit!10808628_1514460238803441_1148842990_n

Onkel Dannys Plads 9, 1713 København V. Nu er du sikkert gennembanket kold – her kan jeg så kun anbefale kaffen og især en cookie fra Mandela! Jeg mener det – den cookie får humøret til at stige. Jeg synes egentlig ikke, at det her virker som en særlig slem dag? You must be pretty cold at this time, and therefor I highly recommend Café Mandela at Vesterbro for their hot coffee and chocolate chip cookie! I actually don’t think, this day would be bad at all?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kirstin Liljegreen by Oliver Stalmans for Elle Denmark April