En date i København

Review: The Theory of Everything

the-theory-of-everything-eddie-redmayne-2-3theory_of_everything_still_a_l

En pokkers god film. “Pokkers” da jeg ellers ikke har let til tårer (det er dog med undtagelse af de amerikanske tv-shows med hus renoveringer – jeg snøfter ynkeligt, når bilen kører forbi og afslører det endelige resultat). Filmen er baseret på Stephen Hawkings bemærkelsesværdige liv som en af verdens førende teoretiske fysiker, der som 21-årig blev diagnosticeret med sklerose, samt påstanden at hans levetid nu lå på to år. Påstand – da han lever den dag i dag, 72 år. Filmen er upåklagelig. God filmning, fantastiske skuespiller og plottet selvfølgelig – de havde mig af “based on a true story”. Der er vist ikke andet at sige, end I bliver simpelthen nødt til at smutte i bio og se den! A damn great movie. “Damn” since I normally isn’t easily moved to tears (unless those american tv-shows about house renovation – you will find me pathetic snuffle, when the car finally drives and reveal the final result of hard work). The Theory of Everything is based on Stephen Hawking’s extraordinary life as one of the worlds leading physicist. At the age of 21 he is diagnosed with sclerosis, and the claim that he’s life will end in two short years. “Claim” since he’s now 72 years old. The film is impeccable. The filming, the actors and the plot of course – they already had me at “based on a true story”. There isn’t more to say than, you have to go the movies and judge for yourself!

the-theory-of-everything-eddie-redmayne-felicity-jones2Picture credits: collider.com, hitfix.com & collider.com

 

1 kommentar

 • Hello there I am so grateful I found your site, I really found you by mistake, while I was looking on Aol for something else, Anyhow
  I am here now and would just like to say cheers for a
  fantastic post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to browse it all at the moment but I have
  saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more,
  Please do keep up the excellent work.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En date i København