Aftenens klæder - galla outfit

My everyday jewelry

IMG_1331 kopi IMG_1340 kopiDet hele tyder vist på, at jeg er tilhænger af sølvsmykker; jeg havde engang en vision (der holdt omkring en time), at nu ville jeg ændre retning og gå hen til guld smykker – dén holdte selvfølgelig ikke længe, da jeg blev mødt af nogen markant dyrere priser. Ak og ve, det har dog ordnet sig alligevel, og jeg bærer til dagligt rundt på nogle ret fine smykker.  Jeg er i skrivende stund stadigvæk forelsket i min signet ring fra Figaros Bryllup, som får mig til at gå ud af mit gode skind (og løbe febrilsk rundt), hvis jeg i al glemsomhed har lagt den et andet sted. Mit ur, som jeg har tyvstjålet fra min kære mor, har også en fast plads på håndledet – jeg synes, at løse ure med et strejf af noget maskulint har en virkelig cool effekt på piger.

I think, that I have stated by now, that I’m mostly a silver girl; I once had a vision, that it was time for me to change direction and go for some golden jewelry – it lasted for about an hour, since I checked out some quite expensive prices. Well, it did work out anyway, and my daily jewelry is pretty nice. 

8 kommentarer

 • Hvor er dine to vedhæng fra, mest det med et Danmarkskort på, hvis det er et arvestykke, ved du så hvor man måske kan finde noget lignende?❤️

  Du må meget gerne følge min blog på Bloglovin’: Julie Bernholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Nej desværre, desværre ikke! Min mors navn er på bagsiden, så det er nemlig et arvestykke 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fine fine ting 🙂 flot billed.
  Hvor er de store øreringe fra?
  Er det 2 arve smykker jeg ser til højre på den flotte tallerken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak! De er fra Jane Kønige – så fine :heart_eyes:

   Ja det er det skam, fra min mor og bedstemor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så fine ting. Jeg er mest til sølv smykker og uret, det er også lige mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak! Jeg tror slet ikke, jeg ejer nogle smykker i guld, som jeg faktisk bruger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  De lækreste smykker, også sindsyg god smag her

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenens klæder - galla outfit