New H&M Collaboration

Lige nu: denim nederdelene!

Ikke-navngivet-1h&m, Asos, Asos, Asos

Der har været ret stille herinde, da jeg de sidste par dage har haft næsen i bøgerne og fingrene på tasterne – jeg snakker selvfølgelig om DHO (dansk/historie opgave), som mange gymnasieelever lider under de her dage. Jeg slap dog smertefrit fra det, selvom jeg føler mig temmelig udkørt – jeg skulle i hvert fald ikke ud og fulde mig på en eller anden bar og fejre færdiggørelsen af en 8-siders lang opgave fordelt på 2,5 dag. Sætningen i sig selv er jo helt absurd – men nok om det.

For at det her indlæg alligevel skal løbe af stablen, må jeg hellere lige finde mine pointer frem. Denne collage kom nemlig til livs, da jeg ikke længere kunne gå igennem mit dashboard på Tumblr uden at støde på tre stilfulde damer iført denim nederdele. Der må simpelthen være noget på færde, som modebladene også beretter om. Jeg vil selvfølgelig også være med, og derfor har jeg fundet fire fine denim nederdele frem.

Jeg håber I vil nyde velsignelsen af en forlænget weekenden i lige så høj grad, som jeg har tænkt mig ♥

There has been pretty dull around here the past days, since I haven’t been able to find much time for blogging. I have used the past days by studying and writing on the biggest assignment as a freshman. Send some thought to most freshmen in Denmark, who suffers these days with this assignment. Luckily I got through it (with a chronic headache), but I’m a little exhausted – let me just say, that I shouldn’t “celebrate” the end of an 8-pages assignment written over 2,5 day by getting drunk at some bar. That is completely absurd – but enough about that.

However, I feel like your attention might soon be up, therefor I just have some few points left. I couldn’t scroll through my dashboard on tumblr today without reposting these three ladies wearing very pretty skirts – something is up, as the fashion magazines also reports about. Of course I want to play with, and that’s why, I’ve picked out these four skirts.

I hope you’ll enjoy your weekend as much as I’m going to ♥

 

3 kommentarer

 • Soy confundadora y autora de este weblog al que me dedico como hobby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvad skrev du DHO om?
  Havde I kun 2,5 dag, eller var det, hvad du brugte på den?
  (Jeg har nemlig selv en uge til 10-12 sider, og det starter på fredag :smirk: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jeg skrev om Den kroniske uskyld af Klaus Rifbjerg suppleret med Syndefaldet og Ødipus-myten 🙂 Ja vi havde kun 2,5 dag – ret stramt! Men det var rart at få den overstået så hurtigt. Skriver i DHO på så mange sider? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New H&M Collaboration