The long cardigan x The high boots

Den næste trend

offshoulder

Affiliate: H&M, Nelly, Asos, American Dreams, Asos

Efter at have analyseret diverse blogs og instagrammers, er jeg kommet frem til konklusionen, at off-shoulder toppen er en trend for fin til ikke at dele med jer. Hvis jeg ikke var så møgfattig, ville jeg klikke dem hjem. Sommerferien er på spring, og selvom jeg stadigvæk skal igennem to ugers skole og fem årsprøver, holder jeg humøret højt. Nu skal jeg øve kinesiske skrifttegn, som flere af jer så på snapchat (@enobert) eller tage mig en lur.

After I have analyzed some blogs and instagrammers, I came to the conclusion, that the off-shoulder top trend is too good not to share with you guys. If I wasn’t so damned poor, I would have bought some. Vacation is almost here – it’s just the fact that I have to weeks of school left and 5 end of terms tests. But I’m keeping up my spirit and looking forward to the end of this school year. Now I have to practice Chinese characters, as several of you saw on snapchat (@instagram) or take a nap.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The long cardigan x The high boots