Den næste trend

How well do you know me?

IMG_1163

Jeg får flest komplimenter for mit hår og mit tandpasta smil. Min yndlingsbog må være en fransk krigsroman ved navn ‘Vi ses deroppe’, skrevet af Pierre Lemaitre, eller Den kroniske uskyld af Klaus Rifbjerg, jeg først læste for nyligt. Mine yndlingsfag i skolen er dansk, historie, engelsk og samfundsfag – generelt er jeg ret glad for at gå i skole. Jeg har en tvillingebror, som er min bedsteven. Jeg er glad for at læse bøger og skrive, men ellers interesserer jeg mig også meget for sundhed. Jeg har altid været glad for sport, og jeg fungerer ikke uden. Jeg er GG-fan og på team Serena. Jeg er 178 cm. Jeg har kinesisk A, og ved det håber jeg at opnå en større kulturforståelse for et land, der er i heftig økonomisk vækst. Jeg er både fars- og mors pige. Jeg dyrker ret meget vandsport, herunder windsurfing og wakeboarding. Jeg går sjældent med mascara, siden jeg foretrækker 10 minutter længere under dynen. Jeg har aldrig røget en cigaret. Jeg sover altid i fly; der må være noget drømmende ved at befinde sig så langt over Jordens overflade. Jeg formår ofte at spise ret sundt, men hvis der er noget, der frister, så er det Gifler. Hvis jeg skal give et rigtig godt tip, vil jeg varme jeres gifler og putte tofifee ovenpå. Jeg har en ting for glimmersokker – jeg har mistet totalt overblik over, hvor mange jeg ejer.

Most of the compliments I get is about my hair and my Colgate-smile. My favorite book must be a french novel named ‘Au revoir là-haut’ by Pierre Lemaitre. My favorite classes in school is danish, history, english and social science. I have a twin brother, who is also my best friend. I like reading books and write, but I’m also very interested in health. I have always been into sports, and I can’t function without. I have never smoked. I’m a GG-fan, and I’m on team Serena. I’m studying Chinese, and by that I hope to get a cultural understanding of China. I’m both my dads and my moms girl. I’m pretty much into water-sports as well, fx wake boarding and windsurfing. I find tall, blond guys most attractive, but I really like a cute smile. I rarely wear mascara, since I prefer to stay 10 minutes more in bed. I always sleep in plains. I love sparkling socks (you already know), and I have lost track of the amount of sparkling socks, I own.

6 kommentarer

 • Mette

  Du har et slags kalender-system omme bag dit skrivebord. Er det wallstickers, eller? Og hvor kan man få fat i det henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Emma Emilie,

  Hvor er dit fine spejl skrivebord fra? Det er virkelig pænt..!

  Og sejt at du er i gang med at lære kinesisk – det kan ikke være helt let! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er skam fra Lisbeth Dahl – men desværre meget gammelt. Men hun har sikkert lavet en nyere version på dette tidspunkt :yum:

   Mange tak! Det er ikke helt let, men jeg forsøger da :kissing_smiling_eyes:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Katarina

  Ej hvor vildt egentlig, at du aldrig har røget en smøg. Hvor ville jeg ønske det var mig – det er en forfærdelig vane!

  Vil du ikke lave nogle flere indlæg omhandlende bøger? De har nemlig været ret gode, dem du har skrevet indtilvidere :stuck_out_tongue_cloey:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Haha, ja det hører jeg tit!

   Jo selvfølgelig :kissing_smiling_eyes:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den næste trend