How well do you know me?

Time for tea

IMG_2369Vi er jo allesammen bevidste om, at selfies aldrig kommer ved første klik, så min te nåede naturligvis at blive kold, inden jeg kom ind i poseringen. Dog sidder jeg alligevel og sipper en eller anden grøn urtete fra Perchs, som er min mors nyeste påfund. Jeg bryder mig ikke så meget om kaffe, så te har længe været en nær ven. I dag er det søndag, og jeg har indtil videre været i kinesisk skole (i selskab af 4-årige kineserbørn), gjort et søndags-køb og hygget i hvid angorastrik og løse bukser. Jeg håber, at det går godt derude – vi ses x

Never trust a person, who says she can do selfies one-shot – my tea did naturally get cold, before I found my pose. However, I still sip my green healthy tea at this moment, which is my mother’s newest contrivance. I’m not that into coffee, so tea has always been a close friend of mine. It’s sunday today, and by this time I’ve attended Chinese school (in a classroom with 4-year old Chinese kids), bought a dress (of course) and just chilling in my white angora sweater and loose pants. I hope, you’re doing well out there – I’ll see you x

 

 

6 kommentarer

 • Du er så lækker og naturlig, Emma!
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ej hvor er du bare sød! Det smirger :speak_no_evil:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Bryder mig heller ikke om kaffe, med mindre at det er en Mochaccino, men den er der alligevel mest kakao og mælk i.
  Tea all the way! :joy:

  xoxo
  Liv Studios

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Hahahhaa nej lige præcis! Kakao og mælk hjælper på det :stuck_out_tongue:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg øver mig tilgengæld i the drikning, kaffe er favoritten her 😉

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Min kaffe skal desværre indeholde en hulens masse mælk, før at den siger mig noget! Jeg ville gerne kunne drikke kaffe, men det er lidt bare noget sprøjt for mig haha 😀 :relieved: :kissing_heart:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How well do you know me?