Juni-listen

My summer essentials

IMG_2663 kopi IMG_1061 IMG_1747Jeg har allerede knyttet et venskab til disse to, som skal være mine trofaste følgesvend gennem sommeren. Det er lakken ‘Orange fizz’ fra Chanel, der går hånd i hånd med en fin kulør. Solcremen er jeg specielt begejstret for, idet det også er en BB-cream, så man ikke behøver at føle sig helt sårbar i de makeupfrie dage i solen. Den har en brun farve i sig, så man hellere ikke bliver helt hvid i hovedet af et lag solcreme. Det er en anbefaling herfra!

I’ve already formed a friendship with these two, who are going to be loyal to me all summer. It is the nail polish ‘Orange fizz’ by Chanel, which goes hand in hand with a pretty tan. I’m especially exited about the suncream, since it’s also a BB-cream, so you doesn’t have to feel all vulnerable in the sunny days without makeup. It has a brown color in it, so you doesn’t have to be all white of a thick lay of suncream either! It’s a recommendation from here.

 

4 kommentarer

 • Anna

  Hej! Jeg tager til Nice om to uger, så ville spørge om du kendte et par fede butikker i byen eller steder du synes man skulle besøge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Der er en masse fede butikker, men dem jeg lige kender, ligger bare på de alminde shoppe-gader, så de er ikke svære at finde :relieved: :kissing_heart:

   God tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den solcream kender jeg.
  Den er fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni-listen