My summer essentials

My week in pictures

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage2PicMonkey Collage4Den sidste uges tid har været glade dage med godt vejr og godt selskab. Jeg har besøgt Halvandet med min veninde Clara og drukket smoothies, spist brunch (og instagrammet det), slikket sol – og været i vandet! Nu har jeg kun én årsprøve tilbage (nemlig skriftlig engelsk på mandag), og så har jeg også sommerferie. Jeg håber, det går godt derude ♫

Hey husk I kan følge mig på snapchat: @enobert for flere billeder af samme dur!

The last week has been full of happy days with nice weather and great company. I’ve visited a danish beach café with my friend Clara, had brunch (and instagrammet it), basked in the sun – and gone for a swim! Now I only have one test back (english on monday), and afterwards – vacation! I hope, you’re doing well out there, and the weather is with you ♫

Hey remember you can follow me around on snapchat: @enobert for more pictures like these!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My summer essentials