My week in pictures

Saturday’s look

IMG_0253 kopiI går viste der sig få solstråler mellem regnvejret, og dem nød jeg med min veninde foran min mors frisørsalon på Peder Hvitfeltsstræde, i noget så casual som en sweater og et par shorts. Jeg tænkte, det kunne være fint at sætte de to sorte items op mod to beige – og jeg synes egentlig, det går fint sammen. Senere på aftenen skulle jeg til min veninde 18 års, og nu ligger jeg og ømmer mig i sengen og bander fri bar langt væk – men samlet set var det en rigtig hyggelig aften.

We had some few sunbeams in between the rain yesterday, which I enjoyed in front of my mothers hairdressing salon, dressed in something as casual as a sweater and shorts. I thought, it would be a nice look to put together two beige with two black items, and I think, it turned out very well. In the evening I celebrated my friend, who turned 18 years, and at the moment I’m in bed – not feeling very well (free alcohol isn’t good for me). But all together it was a great evening. 

IMG_0279 kopiSneakers – Ash, shorts – Raiine, sweater – Isabel Marant, bag – Balenciaga, sunglasses – Celiné.

10 kommentarer

 • Ida Emilie

  Virkelig lækkert outfit! Synes det ville være sønt, hvis du lavede en collage over støvler, du godt kunne tænke dig eller bare godt kan lide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tænker du støvler her til sommer eller hvordan? Men jo, det vil jeg selvfølgelig gerne søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • skud ud til josé

  smukkeste dejligste dig hehe <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  Fedt indlæg! godt at se at du er hoppet i et par shorts, elsker når du laver indslag der kan inspirere mig til outfits der matcher årstiderne !
  much love

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det vil jeg skrive bag øret! Tak for din søde kommentar Liv :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Kandel

  Hej Emma Emilie! Ser godt ud! 🙂

  Ville lige spørge dig, hvilken taske du bruger som “skole” taske, og om du evt. havde nogle foreslag til én.
  Jeg starter nemlig i 1.g efter sommer, og vil gerne bare være lidt smart, selvom jeg slæber rundt på en masse bøger<33 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jeg var faktisk rigtig heldig at finde en fra Zadig & Voltair! Jeg bloggede om den på min gamle blog, men idet den er slettet nu, kan jeg desværre ikke linke til den. Det er ca. samme model som den her: http://www.zadig-et-voltaire.com/eu/en/bag-woman-bag-dottie-matelasse-black.html . Den er jeg i hvert fald rigtig glad for, og der er ingen tegn på slid, selvom gym kræver store, tunge (og kedelige …) bøger og computer!

   Held & lykke med skolestart :kissing_heart: :kissing_heart:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasken! Og bare dig, smukke Emma 😉 :kissing_closed_eyes: :stuck_out_tongue_cloey:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Den er så smuk :heart_eyes: Ej hvor er du sød.. :speak_no_evil: :speak_no_evil: :kissing_cat:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week in pictures