What to wear on the beach

Acne Blake denim suit

IMG_8091 kopiIMG_8072 kopiIMG_8088 kopiIMG_8101 kopiIMG_8104 kopiIMG_8083 kopi kopiAffiliate: Acne suit (similar here & here), Rika bag (similar here) and Hoffmann lace blouse (similar here)

Mit outfit fra i går hvor jeg tilbragte aftenen med en masse søde BD-bloggere. Det var en rigtig fin aften hvor Wafande blandt andet kiggede ind, og så var maden ikke til at klage over! Vi var på restaurant Köd, der ligger tæt på Kgs. Nytorv til lækkert kød, pommes, sangria – og kage, hehe. Ikke dårligt. Jeg var iført silkesættet her fra Acne i en fin denimfarve, som jeg alt for sjældent hiver ud af skabet. Jeg fulgtes med Alma, som også er fotografen bag billederne. Hvad synes I?

Yesterday’s outfit when I was attending a dinner with my sweet co-bloggers. It was a great evening where the danish musician Wafande stopped by, and the food was great as well! We were at a new restaurant named Köd in the center of Copenhagen, where we were treated with delicious meat, pommes, sangria – and cake, hehe. Not bad, huh? I was wearing a silk suit by Acne, and it made me realize, I’m not using this often enough. I went there with Alma, who also is the photographer behind the pictures. What do you think?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to wear on the beach