Marloes Horst by Jasper Abels for Glamour Netherlands

Between summer and autumn

summerautumnJeg kan næppe være den eneste, der finder vejret komplet åndssvagt i øjeblikket. Jeg lider af gåsehud på vej til skole, men vender hjem med et rødt ansigt og hovedpine. Jeg har derfor samlet billeder af damer i fine outfits (som tydeligvis har fanget årstiden på bedste vis) og klikket Nelly og Asos igennem for at finde lignende items. Jeg er især vild med mikset af en turtleneck og vidde bukser, samt den blå skjorte tilsat en cardigan.

The weather in Denmark behaves completely idiotic these days. I’m suffering of gooseflesh on my way to school, but I return home with only a red face and a headache. And that’s why I’ve picked out some outfits of nice ladies (who obviously have an understanding for the change of weather), and I’ve clicked through Nelly and Asos to discover similar items. I especially like the outfit with the mix of a turtleneck and wide pants, and the look with a blue shirt and a cardigan. 

PicMonkey Collage5Black turtleneck & grey knit pullover & turtleneck sweater

PicMonkey Collage6Grey cardiganwide leg trousers & black skinny pants

PicMonkey Collage4Blue shirt & blue shirt & red cardigan

(this post contains affiliate)

 

4 kommentarer

  • Sara

    Tak, jeg manglede inspiration til efterår. Super flotte billeder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det rigtig kedeligt det vejr vi har. Det svinger så meget 🙁 – den nogen skønne billeder du har funder og skønt at du har funder items til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marloes Horst by Jasper Abels for Glamour Netherlands