Between summer and autumn

Knee high boots & skirt

IMG_0382 kopi IMG_0460 kopiIMG_0473 kopiBilleder taget af Alma Spies

I går var Alma og jeg på besøg hos Noise Pr for at høre nærmere om skønhedsmærket Beauté Pacifique. Vi fik taget en hudtest, hvor min (heldigvis) viste, at min hud har det fint – bl.a. fordi jeg renser min hud hver aften. Jeg blev en smule chokeret over at høre, at det er noget mange springer over, da det er en sand luksus for mig. Beauté Pacifique er grundet navnet til overraskelse et dansk mærke, og startet af to forskere hvor kvaliteten derfor burde være i orden. Jeg ser frem til at fortælle jer nærmere, idet jeg også får mulighed for at teste nogle produkter! Efterfølgende fandt treogtyve bloggere hen til PS, da eventet også indeholdt en lækker middag.

Vejret viste snært af solstråler, hvilket betød at jeg fandt en denim nederdel og hev mine knæhøje støvler frem fra skabet. Jeg synes selv, at sammensætningen skaber en fin contrast.

Yesterday Alma and I visited Noise Pr to learn about the beauty brand Beauté Pacifique. We had the possibility to do a skin test, and (luckily) mine concluded that my skin is during good – among others because I clean my skin every evening. I was a little chocked to hear, that it’s something a lot of people skips, since I see it as a luxury. Beauté Pacifique is confusing enough (on behalf of the name) a danish brand, and it’s started by two scientist – therefor the quality should be quite good. I look forward to give you guys further information, since I have to test some of their products. Afterwards we were twenty-three bloggers placed at PS bar, since a delicious dinner was included in the invitation. 

The weather treated with some sunshine, which lead to my choice of a skirt and knee-high boots. I think it creates a nice contrast all together.

IMG_0477 kopiWearing: Knee high boots by Isabel Marant (similar), skirt (similar) and top (similar) by Zara & blue leatherjacket by Meotine (similar).

 

4 kommentarer

  • Sara

    Ja det er perfekt outfit 🙂 og dit hår hvor er det flot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

    Ej hvor er det bare et perfekt outfit – og dine ben er fandeme noget af det flotteste<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Between summer and autumn