Knee high boots & skirt

My fall favorites

fallfavorites1. Here, 2. Here, 3. Here, 4. Here, 5. Here, 6. Here, 7. Here, 8. Here & Here

Det er snart sæsonskift, og nu skal der tænkes i andre baner. Jeg er begyndt at kigge på pæne jakker, nederdele og fodtøj. Pencil skirts præger modebilledet lige nu, og denne fra Samsøe & Samsøe kunne ikke være dårlig. Langærmede trøjer er jo til at holde varmen i, hvilket gør det nemt at sætte sammen med en lædernederdel. Diskrete farvede jakker og flere knælange støvler – og så lurer jeg stadigvæk på et rigtigt tyndt par stilletter. Hvad med jer?

It’s soon time for a change of season – and therefore a change of wardrobe too. I’m starting by looking at nice jackets, skirts and footwear. Pencil skirts are all over the internet, and this one by Samsøe & Samsøe won’t be a bad choice. Long sleeved tops to keep warm, which makes it easy to put together with a leather skirt. Discreet colored jackets and more knee-high boots – and actually I’m still eyeing a really thin pair of stilettos. 

4 kommentarer

 • Cat

  Hey, jeg kan huske at du på din gamle blog havde lagt en opskrift på nogle killer gode cookies op! – men i og med, at den ikke eksistere mere, gør opskriften jo heller ikke. Kan den lægges op igen, her måske?;)

  Så skal det også lige siges, at jeg huske, at du lavede noget “et kig ind i garderoben”-ish på for vildt længe siden! Og jeg vil se det igen, elsker sådanne indlæg!

  Btw. Ret stor fan lige her;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Var det på Trendsales bloggen? 🙂 Og var de usunde eller sunde? xD

   Jeg har faktisk planer om at lave endnu et meget snart, så det er godt, du siger det!

   Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cat

   Heej igen;)
   Jeps det var på din Trendsales, og de blev vidst kaldt en sundere variant, med tranebær og hasselnødder, er jeg ret sikker på:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Åh, jeg fik opskriften fra eller anden app! Jeg må lige kigge efter den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knee high boots & skirt