Værd at besøge i København

My week in pictures

PicMonkey Collage4PicMonkey Collage1PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2Her er en bunke billeder, der danner et billede af, hvordan jeg spenderede sidste uge. Der var Gurg, hvilket vil sige at et overvældende antal af Ryssere samlede sig i ét tog, og drog mod Hareskoven for at spille rollespil og drikke “trylledrik”. Dagen før holdt min veninde Maria fødselsdag, hvor vi blev forkælet med mojitos og brownies, ikke en dårlig blanding. Dagen efter havde Laura fra min klasse inviteret pigerne på brunch, der var udført til perfektion. Det er også Laura, I ser på mine Photobooth-billeder. Jeg har fået nye solbriller – de selvsamme som jeg tabte i vandet, hvorefter de forsvandt. Jeg bruger dem flittigt på trods af, at september-vejret ikke ligefrem viser tegn på solstråler. Jeg var også inviteret til Beauté Pacifique-event, hvor vi efterfølgende blev forkælet med middag på PS.

Ellers er der vanvittigt mange fødselsdage i omløb, og jeg nåede at fejre tre i ugens løb!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værd at besøge i København