My week in pictures

Searching for the perfect highlighter

Ikke-navngivet-11. Benefit Sunbeam 2. Benefit Watts Up 3. Sephora Highlight Lowlight 4. Moyana Corigan Golden Glow & Diamond Glow 

… er noget jeg selv kunne godt kunne bruge i min makeup pung. Billedet ovenfor viser den perfekte highlighters kunnen, hvilket vil sige markere kindben, næsen og øjnene. Jeg bruger selv ‘Benefit Sunbean’, som jeg er helt ud tilfreds med! Den giver en rigtig fin glød, og den virker fint i sommer- samt vintertiden. Jeg er ret vild med skønhedsmærket Benefit, som I på nuværende punkt har lagt mærke til (specielt Hoola til kindbenene), så pt. kigger jeg på ‘Benefit Watts Up’. Kender I ellers en, I kan anbefale?

… is something I definitely would welcome in my makeup bag. The picture above shows the perfect highlighter’s skills, which emphasizes on cheekbones, the nose and the eyes. I use ‘Benefit Sunbean’, which I’m really satisfied with! It adds a really nice glow, and it’s perfect in sommer- and wintertime as well. I’m pretty obsessed with the beauty brand Benefit, which I guess, you’ve noticed at this time (especially Hoola for the cheekbones), and atm. I’m eyeing ‘Benefit Watts Up’. However, can you recommend a highlighter?

8 kommentarer

 • Emilie

  Jeg ved ikke om du har prøvet benefits “whats up”. Jeg har den i lille og syntes ikke særlig godt om den, da den virker lidt tør i konsistensen, ved ikke om det er generelt eller det bare er min, og udover det er den også svær at blende ud. Bare lige et lille tip på vejen, som du kan tage med i dine overvejelser hvis du har lyst.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er godt, du siger det! Jeg har ikke prøvet den endnu, men jeg regner med at tage en tur forbi Illum, for at prøve den først 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig også anbefale Mary-Lou Manizer – den giver den fineste glød, uden at ligne at man har dyppet sit ansigt i glimmer, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er også så vigtigt :no_good: noget jeg i hvert fald har haft dårlige oplevelser med… :ok_woman:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig anbefale Soft & Gentle fra MAC og så Mary-Lou Manizer fra theBalm, det er mine yndlings 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie jensen

  Hej Emma. Jeg er fast læser siden 2013. Jeg er ikke særlig pæn 🙁 men med dine tips er der nu en dreng der er blevet forelsket i mig (yay). Jeg har altid haft uren hud, men dine rutiner og levemåde har inspireret mig, og nu skinner min hud. Dine lange stænger på dit sidste billede, med nederdelen wow. Jeg er mundlam. Du er min baggrund. Hvis bare du kunne give tips til hvordan man får ligeså lange ben. Har tjekket din insta, hvem er ham drengen på alle billederne? En speciel fyr?? 😉 Fyldte din mor virkelig 46 her i fredags? Venligst svar på mine spørgsmål. Det ville betyde alverden. Kh din største fan og læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ej mange tak, sådan en kommentar forbedrer virkelig min dag, er så glad for at have fans som dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week in pictures