Balanciaga suede red

Søndag

IMG_2772 kopi IMG_2844 kopiIMG_2749 kopiMin mor spurgte om jeg ikke kunne samle et par piger, så hun kunne skyde nogle billeder til sin frisørsalon In-Hair. Det er i anledningen af, at hun lige nu har et rigtigt fint tilbud på loungewear fra Karmameju. De er heldigvis en ren forkælelse at været iført, så det er intet problem at ligge sådan i sengen en søndag morgen!

Jeg vil gerne dele dem med jer, fordi jeg synes, det er nogle enormt hyggelige billeder, som afspejler en rigtig hygge-dag. Jeg er faktisk selv iført min dragt lige nu for at holde kulden på afstand – jeg fryser altid, så det er også kun med nød og næppe, jeg har bevæget mig udenfor i dag. Jeg håber, at I også har nydt jeres søndag.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Balanciaga suede red