NYE looks

Admiring: Gigi Hadid Model Style

hbz-gigi-hadid-style-1130-splashhbz-gigi-hadid-style-1208 gallery-1447527919-gettyimages-497016310 gallery-1446917897-gettyimages-496041828 hbz-gigi-hadid-style-splash-1221 gettyimages-491004230 nyc-nov-16 gettyimages-472085300

Gigi Hadid er en beundringsværdig pige. Jeg er fuldstændig faldet for skønheden her med sit charmerende ydre – og sans for stil. Hun formår at vælge elegante items (som meget pæne jakker og sweatere) og mikser dem med noget ungdommeligt og sporty.

Gigi er derudover dygtig til at harmonere farver og blande materialer. Hun iklæder sig items der farvemæssigt stemmer overens med hinanden, og hun blander strik, ruskind, denim, silke og læder – ret imponerende. Det ligger bestemt ikke til alle bare lige hoppe i farver fra top til tå, men her har Hadid jo en pointe. En lilla kjole eller jakke kan udgøre det hele, og en enkelt farve formår virkelig at pifte et ellers casual strik-og-jeans outfit op. Er I ligeså vild med hende som jeg er?

Gigi Hadid is an admirable girl. I’m completely head over heels for this beauty with her charming look – and sense of style. She manages to choose elegant items (fx very pretty jackets and sweaters) while mixing them with something a little bit younger and sporty items.

Besides those facts, Gigi has an eye for matching colors and mix materials. She dresses herself in items with the same color tone, and she mixes knit, suede, denim, silk and leather all together – pretty impressing, huh? It’s really not for everyone, just to put on colors from top to toe, but in this case – Hadid has a point to show us. A purple dress or jacket can spice up the whole outfit, fx a casual knit-and-jeans look. Do you guys adore her just as much as I do?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE looks