• ···
On my watchlist: 90's movies

Stella McCartney cross-over

IMG_3160 kopi IMG_3162 kopi IMG_3165 kopi

Jeg har fået en forkærlighed for de fine Stella McCartney Falabella tasker i grå. Jeg fik solgt et par ting, hvilket gjorde det muligt at køre kortet igennem for den her cross-over taske. Jeg så den i Garde du Robe, der ligger på Grønnegade, Indre By. Det er igen en model, de ikke længere skal sælges i den nærliggende Stella butik, og derfor ryger den hen til 2hand-butikken. Den er spritny – men til den nette sum af 1800 kr (og ikke længere en halv bundegård). Nu er mine lommer også bare tomme, så det bliver en fattig januar. Jeg synes den er skideflot, hvad med jer?

I have definitely a preference for the pretty Stella McCarney grey Falabella bags. I sold some stuff, which contributed to the buy of this cross-over bag. I bought it in Copenhagen in a store named “Garde du Robe” (a must if you pay a visit to CPH). Again, it is a model which won’t appear in the adjacent Stella McCartney store, which is the reason why I could buy it for a lot cheaper price. It’s completely new – but comes with a price of 1800 DKK (and not an arm and a leg). Well, my pockets are empty, and it’s going to be a looong January. I think, it’s very pretty, how about you?

   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my watchlist: 90's movies