On my wishlist (x London)

For spring

SONY DSC SONY DSC

Foråret i 2016 har givet anledning til mange sure miner, så tosset som det har opført sig,  men kan reddes lidt af nyt sprøjt og briller. Med “sprøjt” henviser jeg til den bedårende lyserøde flakon, der dufter af rose, men alligevel går efter molekyle princippet (den danner sin egen duft efter hvem, der bærer den). Solbrillerne er oftest placeret på min mors næsetip, men de kan heldigvis charmeres til låns – eller med ekstra tjenester derhjemme. I morgen er det afsted til London, og jeg forsøger lige nu at prøve kræfter med at rulle mit tøj i kufferten. Jeg bliver ikke forfærdeligt aktiv herinde, men I kan jo følge med på @enobert!

The spring in 2016 has give cause to some curses, as crazy as it has behaved, but it can be saved by some new splash and glasses. With “splash” I’m referring to the enchanting pink flacon, which smells like roses, but also follows the molecule principle (it adjusts its smell after who’s wearing it). The sunglasses are mostly placed on my mother’s nose tip, but luckily – with a few extra duties or some extra charm, they can be borrowed. I’m leaving for London tomorrow, and as we speak I’m trying to roll my clothes in my suit case. I’m not going to be especially active in here, but you can follow me on Instagram @enobert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my wishlist (x London)